Hydro Meteo Centra

Onderhoud werkzaamheden LMW op 21 augustus

Onderhoudswerkzaamheden aan LMW op 21 augustus

 

In verband met de noodzakelijke beschikbaarheid van het Landelijk Meetnet Water (LMW) en een aantal security eisen zijn we verplicht om een aantal onderhoudswerkzaamheden op onze systemen uit te voeren.

Wij zijn daarvoor op 22 mei  van onze productieomgeving op het rekencentrum AM3 naar de LMW-uitwijkomgeving op AM2 overgeschakeld.

 

Na een periode van ongeveer 3 maanden, is het weer hoog tijd dat we terug switchen naar onze oude productie omgeving op AM3.

 

Hierdoor zal het LMW voor enkele uren niet beschikbaar zijn op 21 augustus aanstaande, waardoor er geen data van het LMW voor gebruikers benaderbaar is.

Van bepaalde gegevens kan het langer duren voordat de gegevens van voor de switch weer beschikbaar komen, terwijl de actuele gegevens al wel opgevraagd kunnen worden.

 

In het geval van een calamiteit of bijzondere weer omstandigheden op 21 augustus kan deze werkzaamheden verplaatst worden naar 28 augustus aanstaande.

 

De verwachte downtime is ongeveer 6 uur. De werkzaamheden starten om 09:00 uur en we hopen rond 15:00 uur deze werkzaamheden af te ronden.

 

Als er betreft bovenstaande nog vragen zijn, zijn we bereikbaar via e-mail:

functioneelbeheer-lmw@rws.nl.